Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید مظفری، بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌‌وگو با خبرنگار ایکنا درباره حضورش در سریال «نهنگ آبی» اظهار کرد: از ایفای نقش در این سریال کمال رضایت را دارم، زیرا با حضور سعید ملکان به عنوان تهیه‌کننده و فریدون جیرانی به عنوان کارگردان می‌شد پیش‌بینی کرد که با یک مجموعه خوب رو‌به‌رو هستیم، البته پیش از این‌که بخواهم درباره نهنگ آبی سخن بگویم نیاز است اول به بحث ممنوعه بپردازم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 
وی افزود: حضورم در ممنوعه مرا نسبت به سریال‌های نمایش خانگی بدبین کرد و از این تجربه به هیچ وجه راضی نیستم، برای همین اواسط کار، قراردادم را با این مجموعه فسخ کردم و دیگر حاضر به همکاری برای ادامه این مجموعه نشدم. زیرا این مجموعه نگاهی انتزاعی و تجاری به مفاهیم داشت. برخی شخصیت‌ها در ممنوعه بدون این‌که سناریو به آن نیاز داشته باشد وارد قصه می‌شدند تا فروش کار را تضمین کنند. مطلب دیگر این‌که ممنوعه سبک زندگی را رواج می‌دهد که  در کشور ما مرسوم نیست.   تقلیدی ضعیف از سریال‌های ترکی این بازیگر ادامه داد: برخی مواقع آثار فاخر دیگر کشورها را تماشا می‌کنیم و سعی می‌کنیم مشابه آن‌ها را بسازیم و این الگوبرداری صحیح است اما در این سریال تقلیدی ناشیانه از سریال‌های ترکی است به همین دلیل نتیجه مطلوبی در پی ندارد. در ضمن آنچه به‌عنوان ادبیات شفاهی در این اثر می‌دیدیم حداقل برای من آشنا نبود. به‌هرحال وقتی این تجربه را پشت سر گذاشتم دوست داشتم کاری را انجام دهم که تجربه ناخوشایند ممنوعه را برایم کمرنگ کند، پس وقتی نهنگ آبی پیشنهاد شد آن را پذیرفتم و از این اقدام هم بسیار خرسندم.
بازیگر «سگ‌کشی» تأکید کرد: جالب است بدانید به جز ۲ یا ۳ نفر با بازیگر دیگری در این کار تا به آن روز همبازی نبودم، اما درباره همه آن‌ها ازجمله عوامل این اثر اطلاعات کافی داشتم و می‌دانستم این سریال می‌تواند اتفاق خوبی برایم در حوزه نمایش خانگی باشد. وفاق و یک دلی بود که بین تمام عوامل وجود یکی دیگر از عواملی بود سبب موفقیت این اثر بود و قصه این اثر هم تکراری نبود و پیش‌تر در فیلم دیگری روایت نشده بود.     
وی با بیان این‌که در نهنگ آبی نقشی جدیدی را تجربه می‌کند، گفت: همیشه من در نقش‌هایی ظاهر شده‌ام که پر جنب‌وجوش‌اند، اما برای اولین بار در این مجموعه من نقش فردی را بازی می‌کنم که روی ویلچر است و در ادامه با تلاش از روی صندلی چرخ‌دار بلند شده و با عصا راه می‌رود و تاکنون تجربه ایفای نقش در این زمینه را نداشتم، برای همین هم از بازی در آن رضایت کامل دارم به‌ویژه که مردم با اظهارنظر خود از بازی من استقبال کرده‌اند. 
مظفری در پاسخ به برخی انتقادات که نهنگ آبی را اثری مغایر با سبک زندگی ایرانی – اسلامی می‌دانند، اظهار کرد: شاید برخی از ابزارآلاتی که در مجموعه استفاده شده چندان ایرانی نباشد، اما این به معنای غربی بودن آن‌ها نیست. مثلاً در اثر جیرانی، موضوع فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی مطرح است. این فن‌آوری، وسیله‌ای است که می‌توان از آن در جهت بهتر شدن سبک زندگی استفاده کرد، اما آنچه امروز می‌بینیم، گواه این امر نیست، چون این شبکه‌ها سبک زندگی مخاطبان را تحت تأثیر قرار داده‌اند، همین مسئله از دید من نوعی پرداختن به سبک زندگی است.
بازیگر فیلم سینمایی «کشتی آنجلیکا» درباره برخی حواشی پیش‌آمده در نهنگ آبی و جدا شدن لیلا حاتمی از این سریال گفت: بازیگری که با یک مجموعه قرارداد امضا می‌کند در وهله اول وقتی ایفای نقش را قبول می‌کند باید به کارگردان و نویسنده کار اعتماد کند به‌ویژه که چنین پروژه‌هایی معمولاً فیلم‌نامه کامل آن به مرور تولید می‌شود. برای مثال وقتی این نقش به من پیشنهاد شد می‌دانستم قرار است نقشی را بازی کنم که تاکنون آن را تجربه نکرده‌ بودم، اما کارگردان به من اطمینان داد در طول فیلم‌برداری شخصیت کامل‌تر شود. من هم به این سخن اعتماد کردم و البته پشیمان نیستم. درباره جدایی لیلا حاتمی نیز، چون از موضوع مطلع نیستم و درباره آن کنجکاوی نکرده‌ام. اتفاقی که افتاد مسئله‌ای بین کارگردان، تهیه‌کننده و بازیگر است که به من ارتباطی ندارد.
قرار نیست تمام آثار نمایشی، دینی باشد
وی در پاسخ به این سؤال که چرا در نهنگ آبی معنا و شاخصه دینی آن‌چنان‌که باید وجود ندارد، بیان کرد: قرار نیست در تمام‌ آثار نمایشی شاخص‌های دینی به شکل عیان یا پنهان مورد توجه قرار گیرد، زیرا وقتی فیلم‌نامه چنین امری را طلب نمی‌کند، چرا باید چنین موضوعاتی را به هر قیمتی در اثر وارد کرد، همچنین باید در نظر داشت استفاده سطحی از مفاهیم دینی در حقیقت ضربه زدن به آن معناست.
مظفری یادآور شد: شخصیت اول این سریال که ساعد سهیلی آن را بازی می‌کند پدری دارد که روی ویلچر است و من نقش او را بازی می‌کنم. این فرزند همه تلاشش را می‌کند تا پدرش را درمان کند و این پدر دلبستگی فراوانی به فرزندش دارد.از نظر شما آیا این رابطه متکی به ارزش‌های دینی و عرفی نیست؟  
بازیگر سریال «سفر سبز» درباره کیفیت اثر فریدون جیرانی هم تصریح کرد: درجه کیفی کار جیرانی کاملاً مشخص است. من نیز با توجه به همین سابقه بازی در این اثر را پذیرفتم، در آثار این فیلمساز کیفیتی لحاظ می‌شود که از فرهنگ و ادبیات ما دور نیست.
وی در پایان این گفت‌و‌گو درباره بازخورد مردمی نهنگ آبی گفت: در ابتدای پخش این سریال اظهارنظر‌ها متفاوت بود و همه درباره پایان آن صحبت می‌کردند، اما هر اندازه که قصه جلو رفت تماشاگر با آن ارتباط بیشتری برقرار کرد و حالا پس از گذر مدت‌ها از پخش این سریال‌ می‌توان گفت نظرات تقریبا مثبت است.   گفت‌و‌گو از داود کنشلو انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن قرآن ایکنا هنر فرهنگی عکس مظفری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۱۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمود گبرلو بازیگر شد

به گزارش قدس آنلاین، گبرلو که در سال‌های دور تجاربی در عرصه‌های نمایشی و حضور بر صحنه تئاتر داشته، در صفحه‌شخصی خود نوشت: عصر چهارشنبه‌ای، آقای شمس دستیار محترم آقای سامان مقدم، تماس گرفتند و درخواست داشتند همان نقشی را که در برنامه‌ها به عنوان مجری سینمایی دارم در قسمتی از سریال افعی تهران داشته باشم. فرمودند سکانسی هست که جناب معادی نقش فیلمسازی دارند که با شما گفتگو کنند. تردید داشتم.،فرمودند شیوه سریال اینگونه است که برخی شخصیت‌ها در نقش خودشان ظاهر می‌شوند. پذیرفتم صبح جمعه‌ای سر صحنه رفتم. در بدو ورود آقای سامان مقدم که سال‌ها از ایشان خبر نداشتم و بعد جناب پیمان معادی را دیدم. با هر دو سلام و علیک گرمی داشتم. پیمان معادی را در نشست‌های خبری جشنواره فیلم فجر دیده بودم ولی فیلم‌هایش را چه داخلی و چه خارجی دیده‌ام. برای من یک شخصیت دوست داشتنی هستند. فیلمنامه کافه ستاره‌اش و بازی در ابد و یک روزش را دوست دارم… متن را تمرین کردیم تا صحنه فیلمبرداری آماده شد. یک تیم حرفه‌ای و مسلط را سر صحنه دیدم؛ به‌خصوص استاد غفوری که پشت دوربین جذابیت پر افتخاری داشتند. سامان مقدم برای من همیشه متفاوت بود. به تسلطش به فیلم و سریال اعتماد داشتم. صدسال به این سال‌ها و یک عاشقانه ساده‌اش را دوست دارم. به پیشینه جمع اعتماد کردم. بدم هم نمی‌آمد جلوی دوربین یک تیم حرفه‌ای ظاهر شوم. تا شروع ضبط فرصت شد با عزیزان پشت صحنه گپ برنم. معلوم بود تیم باهوش و کاربلدی دورهم جمع شدند. وقتی سریال پخش شد از ساختار جذاب و حرفه‌ایش لذت بردم. به‌خصوص در قسمت اول خیلی حرف‌های قصه روایت می‌شود و در قسمت‌های بعد با روشن‌شدن لایه‌های دیگر کنجاوی‌ها برانگیخته می‌شود… چون خودم نقشی در این سریال دارم از ارایه نظر مثبتم خودداری می‌کنم ولی وظیفه دارم از همه عزیزان سر صحنه سپاسگزاری کنم. مدیر فیلمبرداری: مرتضی غفوری، مدیر برنامه‌ریزی: علی شمس، مدیر صدابرداری: محمود خرسند، طراح صحنه: کامیاب امین‌ِِعشایری، طراح گریم: ایمان امیدواری، طراح لباس: ندا نصر، مدیر تولید: امیر یمینی و منشی صحنه: دنیا راد و به‌خصوص جناب سامان مقدم و جناب پیمان معادی و همچنین سایر عزیزان زحمت کش افعی تهران.

منبع: پایگاه خبری صبا خبر

دیگر خبرها

  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • محمود گبرلو بازیگر شد
  • (عکس) استایل جالب بازیگر زن سریال «گاندو» در ترکیه
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت + عکس
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • رجوع و روایت آتش بلاگری و سلبریتی شدن در روابط زن و شوهری
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • فیلم| جزئیات جدید از آسیب دیدگی سعیدآقاخانی در سریال «نون خ»