Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ محمد اقبالی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: چندی است که بازی مریم در بین نوجوانان و جوانان دست به دست می‌شود در حالیکه از اثرات مخرب آن اطلاعی ندارند.

وی اضافه کرد: سال گذشته شاهد آن بودیم که چگونه بازی نهنگ آبی در بین مردم به سرعت شناخته شد و تعداد بسیاری از مردم که بیشتر آنان نوجوانان بین ۱۳ تا ۱۸ سال بودند جان خود را با این بازی از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس فتا البرز ادامه داد: بازی نهنگ آبی اپلیکیشن و برنامه خاصی نداشت و در آن مراحل بازی طی پیام‌هایی به کاربران ارسال می‌شد اما در بازی «مریم» برنامه‌های کاربردی خاصی وجود دارد که با متاسفانه در مارکت‌های معروفی همچون «گوگل پلی» و «آپ استور» به راحتی در اختیار افراد قرار گرفته است.

اقبالی افزود: به دلیل دسترسی راحت به این برنامه به طور قطع افراد بیشتری تحت تاثیر آن قرار خواهند گرفت که نیاز است تا برای جلوگیری از آسیب‌ها ی احتمالی، خانواده‌ها آن را شناخته و از گرایش فرزندان خود به آن جلوگیری کنند.

رئیس پلیس فتا البرز گفت: اصلی‌ترین شباهتی که باعث می‌شود بازی مریم و نهنگ آبی هر دو در دسته بازی‌ها ی خطرناک قرار گیرند، ایجاد ترس، دلهره، وحشت و تهدید کاربر است؛ ولی برخلاف بازی نهنگ آبی که هیچ گیم پلی خاصی در محیط بازی وجود نداشت و مراحل بازی نهنگ آبی در قالب یک سری دستورات در طی ۵۰ روز متوالی به صورت نوشتاری به کاربر داده می‌شد، در بازی مریم شاهد یک گیم پلی و خط سیر داستانی هستیم.

اقبالی گفت: داستان بازی از آنجایی شروع می‌شود که یک دختر جنگ زده ۹ ساله به نام مریم در جنگل گم شده است و از کاربر درخواست می‌کند تا او را به خانه‌اش برساند، اما در طی مسیر اتفاقات وحشتناکی را تجربه خواهد کرد که هیجان زیادی را به کاربر در حین اجرای بازی وارد می‌کند.

رئیس پلیس فتا استان البرز اظهار داشت: در ابتدای بازی اطلاعات مختلفی از کاربر درخواست می‌شود که از جمله آنها می‌توان به اسم کاربر، آدرس و اجازه دسترسی به صفحات مجازی اشاره کرد.

اقبالی گفت: تا زمانی که کاربر این اطلاعات را وارد نکند، اجازه بازی به او داده نخواهد شد، اما باید به این نکته نیز توجه داشت که این بازی دسترسی‌ها ی مختلفی را در گوشی های تلفن همراه درخواست می‌کند و می‌تواند به اطلاعات واقعی افراد تا حد زیادی دست پیدا کند.

وی خاطر نشان کرد: آنچه سبب می شود این بازی را در زمره بازی‌های خطرناک قرار داد، اتفاقاتی است که ممکن است بعد از اتمام بازی، گریبانگیر کاربر شود که به عنوان نمونه، پس از اتمام بازی، حدود ساعت سه بامداد، یک شماره ناشناس با کاربران تماس خواهد گرفت و عبارتی را به معنی اینکه «ما با تو هنوز کار داریم» به صورت رباتی پخش می‌کند و این عمل تکرار می‌شود و هر بار صداهای عجیبی برای کاربر پخش می‌کند تا کاربر را مجاب کند که او جن زده شده است.

وی اظهارداشت: گیم پلی بازی «مریم» بیشتر در رابطه با ارواح سرگردان و اجنه بوده و همین موضوع سبب می‌شود تا کاربرانی که دارای سن کمتر هستند، بیشتر وحشت زده شده و در طی تماس‌های مختلف و گاه و بی گاه بازی نیز به آنها القاء می شود که با اجنه در ارتباط هستند که متاسفانه این موارد در نهایت منجر می‌شود تا کاربر دچار وحشت شده و دست به کارهایی همچون خودکشی بزند.

کد خبر 446126

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۶۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها در آذربایجان شرقی

سردار محمدی در جلسه قرارگاه پیشگیری و مقابله با سرقت استان آذربایجان شرقی با اشاره به کاهش ۱۶ درصدی وقوع سرقت‌ها در استان اعلام کرد: از ابتدای امسال تاکنون در سایه تلاش‌های مضاعف پلیس استان و رعایت آموزش‌ها و هشدار‌های پلیسی توسط شهروندان وقوع سرقت‌ها ۱۶ درصد کاهش و همچنین افزایش ۲۱ درصدی در کشف سرقت‌ها حاصل شده است. 

وی اظهار کرد: در بررسی‌های به عمل آمده در فروردین‌ماه امسال خوشبختانه روند کنترل و کاهش سرقت‌ها در استان مطلوب بود که امیدواریم با همین روند تا پایان سال ادامه دهیم. 

وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های پلیس استان موضوع سرقت‌ها است افزود: پیشگیری اجتماعی، رعایت نکات امنیتی و توجه دادن به هشدار‌ها و توصیه‌های پلیسی مورد تاکید بوده چرا که پیشگیری اجتماعی تکمیل‌کننده پیشگیری انتظامی است.

وی با اشاره به کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها از ابتدای امسال تاکنون خاطرنشان کرد: با تلاش ماموران پلیس آگاهی و همکاری کارکنان انتظامی در سطح استان بیش از ۵۶ درصد سرقت‌ها در این مدت منجر به کشف شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • هشدار کاپیتان رم به لورکوزن: ما هنوز زنده‌ایم!
  • 26 بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال زنان دعوت شدند
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • هشدار جدی به مسافران؛ احتمال ریزش کوه و سقوط سنگ در ۲ مسیر
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • درگیری پلیس با تظاهرات‌کنندگان روز کارگر در پاریس
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • جریمه ۱۰ میلیارد ریالی به اتهام هدر دادن سوخت رایانه ای در خوروبیابانک
  • کاهش ۱۶ درصدی سرقت‌ها در آذربایجان شرقی