Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@00:15:20 GMT

«نهنگ‌آبـی» به تور مخاطب نیفتاد

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۷۳۳۹

«نهنگ‌آبـی» به تور مخاطب نیفتاد

چرا نخستین تجربه فریدون جیرانی در نمایش خانگی موفقیت‌آمیز نبود؟ زمان نامناسب توزیع قبل از این‌که سراغ ایراد‌های محتوایی سریال برویم، باید از زمان پخش سریال «نهنگ آبی» بگوییم. اولین قسمت از این سریال در بحبوحه جشنواره فجر و زمانی توزیع شد که سه سریال «ممنوعه»، «احضار» و «هشتگ خاله سوسکه»، در شبکه نمایش خانگی در حال پخش و سریال‌های «هیولا»، «سال‌های دور از خانه» و «رقص روی شیشه» نیز در راه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سریال «ممنوعه» که جای خود را میان تماشاگران پیدا کرده بود، جدی‌ترین رقیب «نهنگ آبی» محسوب می‌شد و «هیولا»‌ی مهران مدیری هم در صف توزیع قرار داشت. علاوه بر این، سریال فریدون جیرانی از ۹ بهمن‌ماه توزیع شد و پس از پخش هفت قسمت، به دلیل تعطیلات نوروز توزیع نشد و یک وقفه سه هفته‌ای در پخش سریال به وجود آمد که اصلا به نفع مجموعه نبود.

جدایی لیلا حاتمی از پروژه شاید بتوان گفت: جدایی لیلا حاتمی از سریال، مهم‌ترین اتفاقی بود که سهم زیادی در ریزش مخاطبان این سریال داشت. خبر اولین حضور لیلا حاتمی در سریالی ویژه نمایش خانگی، بسیاری از مخاطبان و البته طرفداران او را برای تماشای این مجموعه کنجکاو کرد و حذف شخصیت او از قصه، اتفاق بسیار مهمی بود. کناره گیری لیلا حاتمی نه تنها روی تعداد مخاطبان سریال تاثیرگذار بود، بلکه باعث شد مسیر داستان به کلی منحرف شود. شخصیت «آناهیتا» از قصه حذف شد و همه چالش‌ها، جذابیت‌ها و اتفاقاتی را هم که ظرفیت داشت در قصه ایجاد کند، با خود برد.

تاخیر در آغاز قصه، دور باطل اتفاقات چند قسمت ابتدایی سریال «نهنگ آبی»، مربوط به معرفی شخصیت‌ها و نمایش رابطه میان آن‌ها بود و در واقع قصه پیچیده سریال «نهنگ آبی» بسیار دیر، یعنی تقریبا از قسمت چهارم شروع شد و به جریان افتاد؛ مخاطبی که برای تماشای هر قسمت از سریال نمایش خانگی، از طریق سرویس‌های وی‌اودی یا خرید دی‌وی‌دی سریال پول می‌پردازد، چند هفته منتظر شروع قصه نمی‌ماند. ادامه ماجرا هم با ریتم بسیار کندی پیش رفت. در واقع چیزی که مخاطب از نیمه‌های سریال شاهد آن بود، بیشتر شبیه دور باطلی بود که پیچیدگی کاذبی در قصه ایجاد می‌کرد، نه اتفاقات جدید و هیجان‌انگیزی که قصه را پیش ببرند. غیرمنطقی و غیرقابل باور در جریان قصه شاهد بعضی اتفاقات غیرمنطقی بودیم که داستان را غیر قابل باور می‌کرد.

یکی از بدترین نمونه‌های این اتفاق، خودکشی همسر «خالقی» با بازی الهام کردا بود. «سارا» به تنها دخترش که به طرز بیمارگونه‌ای دچار استرس و اضطراب است، بی‌توجه نیست، اما ناگهان بدون این که فکر کند خودکشی او چه تاثیری روی دخترش می‌گذارد، تصمیم به انجام چنین کاری می‌گیرد! بعد از این ماجرا شخصیت «خالقی» با بازی فرهاد آئیش، ناگهان از قصه حذف می‌شود!

نویسنده: مائده کاشیان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شبکه خانگی نمایش سریال نهنگ آبی تماشاگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۷۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • وقتی سرگرمی، قربانی بزرگ شعار دادن می‌شود /چرا «نون خ» در فصل پنجم مورد استقبال قرار نگرفت؟
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • رجوع و روایت آتش بلاگری و سلبریتی شدن در روابط زن و شوهری
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۹ نهم کامل
  • دانلود سریال اکازیون قسمت ۶ ششم ( قسمت 6 اکازیون ) با حجم نیمه رایگان